Vanliga frågor

Ja, du kan titta på filmerna när och var du vill. Du kan också titta på dom hur många gånger du vill. 

Varje tillfälle i både grundutbildningen och fortsättningsutbildningen är ca 45-50 minuter. Du kan titta på filmen en stund och sen trycka på stopp om du vill ta en paus. Filmerna innehåller olika avsnitt och det är tydligt när ett avsnitt avslutas och ett nytt påbörjas. 

Varje tillfälle i både grund- och fortsättningsutbildningen utgår från ett tema. Det innehåller enstaka ord, en sång med tecken, övningsmeningar där du får tecknen i ett sammanhang, ett spel, korsord eller så läser vi en bok och avslutningsvis får du något tips som är bra att tänka på och ha med dig i fortsättningen av inlärningen. Läs mer här

Ja, alla livesändningar läggs upp i ett filmbibliotek i efterhand och där kan du titta på tillfället hur många gånger du vill. Men om du deltar live så kan du ställa frågor under tiden direkt till mig och dessutom är det väldigt roligt om du är med :-)

Om du är deltagare i en enskild webbutbildning så har du tillgång till utbildningen i 6 månader från startdatum. Om du är medlem på premiumnivå så har du tillgång till alla utbildningar och allt material i 12 månader från startdatum.

Ja, ni kan med fördel delta alla från verksamheten. Det brukar vara ett effektiv sätt att implementera AKK och tecken i verksamheten på ett bra sätt. Då får också alla samma information samtidigt vilket brukar underlätta så att alla tecknar mer. Det finns ett så kallat grundpaket som hela verksamheten kan ta del av där medlemskap i Mariposa Academy ingår. Vill du veta mer om det kan du läsa här och titta på den här filmen.

Medlemskapet är bindande och gäller antingen i 6 månader för enskild webbutbildning eller i 12 månader för medlemskap på premiumnivå. Du får inte pengarna tillbaka och kan inte avsluta i förväg men du kan givetvis sluta titta på filmerna eller delta i livesändningar eller gruppcoachningar. Då meddelar du bara oss om du vill att vi ska plocka bort dig.

Du kan vara medlem hur länge du vill. En månad innan medlemskapet tar slut får du ett mejl där vi påminner dig om att medlemskapet tar slut. Om du vill fortsätta vara medlem kan ditt abonnemang fortsätta direkt eller om du vill avsluta så avslutas det. Om du vill gå från deltagare i enskild webbutbildning till medlemskap på premiumnivå så får du ett specialerbjudande i ett mejl.

Det beror på vilken nivå (enskild webbutbildning eller medlemskap) som du vill vara medlem på och hur många som du anmäler samtidigt. Du hittar all information om priser här. Om du har några frågor om priser eller vill ha en offert för många deltagare från samma verksamhet eller organisation kan du mejla maria@mariakraffthelgesson.se

KONTAKT

  Maria Krafft Helgesson
 070-516 02 58  
maria@mariakraffthelgesson.se

SOCIALA MEDIER